Sigarenspeciaalzaak Joop van Ravenstein beschikt over een breed en gevarieerd assortiment. Uiteraard voorzien wij u van advies op het gebied van ons aanbod in (Cubaanse) longfillers, maar ook liefhebbers van de Hollandse sigaar kunnen bij ons terecht.

U vind een uitgebreide collectie sigaren met bekende merken zoals o.a. Balmoral, Justus van Maurik en Oud Kampen. Daarnaast presenteren wij met trots natuurlijk ons paradepaardje De Compaenen.

Naast het gevarieerde assortiment van sigaren, longfillers en e-sigaretten kunt u bij Joop van Ravenstein in Den Bosch tevens terecht voor diverse mooie wijnen, speciaal voor u geselecteerd. Bij Joop van Ravenstein vind u overigens nog meer leuke cadeau tips, zoals de diverse boeken (waaronder de landelijke boeken top 10) óf kies voor een originele gift en trakteer iemand op heerlijke, losse thee van Jansen Koffie & Thee! In onze winkel verkopen we meer dan 50 verschillende soorten thee, los verpakt per 100 gram. Geen idee welke thee in de smaak zal vallen? Bij iedere thee staat een speciaal theepotje waar u kunt ruiken aan de thee en om de zoveel tijd organiseren we een gezellige theeproeverij!

Naast al deze lekkernijen en het rookwaar kunt u bij ons natuurlijk ook nog steeds terecht voor wenskaarten, tijdschriften, kantoorartikelen, krasloten en loterij spelen.

Tot snel, bij Joop van Ravenstein!