Bel ons op +31 (0)73 - 6134756

Ben je op zoek naar een verkooppunt in Den Bosch van Marlboro iQos en de bijbehorende Heets? Zoek niet verder, wij hebben ze in huis!

iQos

De Marlboro iQos zijn de kits die je nodig hebt om te starten met deze nieuwe manier van roken. De kits zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en hebben een mooi design waardoor ze zeker niet misstaan in het dagelijks leven. iQos is een systeem waarin tabak verwarmd wordt in plaats van verbrand. Hierdoor inhaleer je géén koolstofmonoxide of teer, dé 2 factoren van het normale roken die een negatieve impact hebben op je gezondheid. In de damp die met iQos geïnhaleerd wordt zit wel nicotine, het is dus nog steeds een verslavend product.

Hoe werkt het?

Het gebruik is heel eenvoudig. De iQos houder (waar de “sigaret” stick in geplaatst moet worden) bevindt zich in de iQos kit (de oplader). Met een druk op de knop haal je deze eruit. Vervolgens plaats je de tabakstick (Heets) in de houder met de tabakzijde naar beneden. Dan schakel je het systeem aan. Zodra het lampje stopt met knipperen en continue brandt, kun je de iQos gaan gebruiken.

Schuif na gebruik eerst de kap omhoog en verwijder dan de tabakstick. Plaats de houder terug in de oplader met het contactpunt naar beneden en de schakelaar richting de openingsknop van de klep.